Vemf*n är El Shaarawy?

Det går ju bra för El Shaarawy när han har frillan, så jag testar ett streck i huvudet jag också!
 

lolboll.se

då är domänen registrerad. la upp en liten sida för den ikväll, enkelt bara. gott. www.lolboll.se
 

så underbart!

tack!!
 
 

Stranger of a Fiction

Nu har jag samlat 20 av mina låtar i ett album som jag valt att kalla "Stranger of a Fiction". Så det är bara att ladda ned, lyssna och... ja, ta bort.
 
Man kan välja att ladda ned/lyssna på enskilda låtar eller ladda ned hela albumet. Länken till sidan har ni här: http://pejabratz.dahren.se/
 

Tare lugnt!

Okej, så här är det: Academics (Alex Noreus) har sålt sin själ till mig. Om någon säger, efter att de har hört denna låt, att de inte lyssnat ihjäl sig efteråt, så förstår jag mig inte på den människan. Academics - Tare lugnt, det är en masterpiece!
 

proteinpannkakor!

superduperdunder! idag anlände mitt paket, och en stor burk med proteinpannkakspulver hoppade upp ur kartongen. det var toksimpelt, men rörde ner pulvret med vatten och vispade, sedan stekte man dom. kan det bli mer simpelt? var som lite sötare pannkakor (fast nyttigare) med en smak av vanilj. GOTT!!
 
 

bra träningsdag

på väg hem från skolan kände jag att "skulle man kanske ha testat på löpspåret utomhus idag? det är ju inte alldeles så kallt!", så jag messade johan och fråga om han var på: absolut!

så vi körde våran gamla 5km sträcka, drog hem och åt innan vi invigde tjyven på gymmet här i sätra. riktigt urpumpad gick vi hem och lade oss sen. tentaplugg är inte alls lika roligt som träning!

inte toksafe

det är mycket, jag vet inte när jag ska hinna landa. men någonstans måste jag ju älska att leva i stress, leva i att aldrig vara riktigt lugn? detta gör ju att när jag får en lugn stund så njuter jag så mycket av den. det har varit fullt upp de sista veckorna, minst sagt, och inte är det bättre nu när jag pluggar inför torsdagens tenta, och tycker att det är otroligt irriterande att jag har ett arbetspass som ligger inlagt imorgon kväll, inte direkt passande. men, det har jag ju också sett till själv, eller?
 
sängläge och läsläge, hoppas på att bli något klokare...
 

RSS 2.0