simply beautiful

har precis tittat på filmen "the words" med bradley cooper, zoe saldana och dennis quaid. ja, vad säger man? en riktigt gripande historia, och man känner sig lagom kaxig när man ligger här med tårar i ögonen på skärtorsdagen. se den!
 livet som student är hårt

... men den 25e smäller det! det är underbart att kunna ladda upp matförrådet igen. om en vecka börjar jag å johan deffa, ska försöka smygstarta lite denna vecka så det inte kommer som en chock sen. minska ner på maten, och framförallt skiten!
 
 
för tre veckor sedan började våren visa sig litegran, veckan efter avtog den lite och förra veckan var kass. men nu börjar den visa sig lite igen, april närmar sig och det är ju i april våren börjar så jag hoppas på att solen kommer vara barmhärtig. ser fram emot många, fina löprundor i solskenet!
 

awesome!

efter fredagens löptur var jag trött... å svettig... det spelar liksom ingen roll att jag springer ute i minusgrader, det blir blött hela vägen igenom iaf. träningsjackan var även den väldigt fuktig, men det var ingenting jag tänkte på. däremot tänkte jag på det efter att jag lutat mig mot en glasruta ute på balkongen, där fukten från jackan smittat av sig, men adidasmärket på ärmen var av annat material och blev tydligen inte fuktigt. kan det bli tydligare? :P
 

Det är grymt att svettas


Det blev en lördag denna helg också...


Du bestämmer: må bra eller anus!

Det är bara du själv som bestämmer om du ska må bra eller anus. Jag väljer bra för tillfället, det passar mig bättre! Tack Solen för att du fortsätter att visa ditt saltiga nylle!
 

dubbla pass idag igen

kommit igång riktigt bra. idag blev det dubbla pass igen som bestod av axlar/biceps/mage på morgonen efterföljt av en 5,5km löprunda på eftermiddagen. with the flow u go!
 

Det är så vackert när våren närmar sig!

Isande kyla blandat med strålande solsken, kan det bli dåligt? Absolut inte!
 

Du å jag solen; Du å jag!

Om en stund ska jag röra mig mot skolan, och när skolan slutar är det direkt till jobb som gäller. "Så hur lägger jag bäst upp denna dag?", tänkte jag.
 
Det blev en magnifik start på dagen! Upp kl 8, gym 8.40. Hem en halvtimma och ladda protein. Ut, springa 5km, och nu är det dags för lunch. Det hade bara tagit emot att inte ta sig ut i denna underbara sol! Om solen bestämmer sig för att visa sig måste man väl ändå visa sin uppskattning? Annars kanske den sticker iväg igen :(
 


 

Fantastiskt att få komma ut i spåret igen!

Snön och isen sätter inget stopp, men det minskar absolut min vilja att ta mig ut och halka runt med löpskorna. Absolut, man kan använda sig av broddar, men det blir inte riktigt samma sak.
 
Nej, snön och halkan är absolut inte bort än, men den var under kontroll, och när solen lyste upp så fint på eftermiddagen kunde jag inte hålla mig inne, och gud så underbart det var att komma ut!
 

heeelt gaaaalet!

ja, igårkväll, trött som ett as, gick jag och la mig kl 23, KLOCKAN TJUGOTRE! somnade ganska direkt, och vaknade upp några gånger innan jag för sista gången vaknade upp kl 09. detta innebär alltså ett rekord som sträcker sig över lång tid: la mig kl 23 och sov 10 h. sånt händer bara inte!

RSS 2.0