Han får sin chans

Jag snackar för mycket skit om honom för att inte ge honom en chans att säga sitt - Välkommen till samlingen
 

tyng vecka

det har varit en tyyng vecka, på många sätt. men jag kör väl på samma stil som min far i guess, "en dag i taget" - det klarar man alltid.
 
nu handlar det om att komma in på bana igen, med lite rutiner i vardagen och med siktet inställt på att må fantastiskt bra! jag började ikväll. 23:30 gav jag upp den där bekvämligheten som jag lätt fastnar i. jag gjorde ett besök på gymmet och invigde boxningssäckarna.
 

allt går inte i motvind

att det är kraftig motgång betyder inte att allt går i motvind. det gick bra på tentan och jag har en lärare som verkligen tog hand om detta bra. tusen tack

Världen är orättvis. Ta hand om dig <3

Den är hemsk. Den är rå. Den är orättvis. Den är mörk. Vi måste ta vara på ljuset som vi har.
 

Vi tänker på er <3


Det finns mycket värme - men ibland tvivlar jag

Ibland händer det fruktansvärda saker - Nu är en sådan tid.
 
Det är ofattbart.
Det gör ont.
Jag blir arg.
Jag blir ledsen.
Det är förjävligt.
Det är fel.
Jag grubblar.
Jag känner.
 
Man får aldrig ta någonting för givet. Inte NÅGONTING. Orättvisan är förbannad hård, den gör förbannat ont. Visst, "tiden läker alla sår", men alla sår består. Det finns mycket värme omkring oss. Med sju miljarder människor på denna jord finns det värme nog så det räcker till alla. Men folk är över lag dåliga på att dela med sig av sin värme.
 
Det är enkelt att glömma bort hur viktigt det är att ta vara på det vi har, för att vi tar saker för givet. Vi behöver mer värme - vi behöver mer kärlek. Skänk värme till varandra - det är inte jobbigt
 

norsk fru?

kanske får jag inse snart att det är norge som sitter å ruvar på min fru? när man åter igen blir påmind om att kvinnor likt johaug existerar så är det svårt att bli annat än dödsförälskad och kär.
 
http://avocreative.org/ski/ii/Therese_Johaug_69975216x9.jpg

Workshop

Från kl 10 imorse har vi suttit med detta grupparbete, och jag måste säga att det är en fördel att ha ett grupparbete med bara killar. Varför?

Fördelar som annars inte hade varit lika lukrativt är till exempel
- Fifapaus
- Lunch på en lokal pizzeria

Visst är det väl vackert? Det höjer motivationen och ger energi i heeeelt andra former!

Svar på röntgen: Träningsvärk

Hört i tunnelbanan:
- Tränar du ingenting nu?
* Ne
- Är du skadad?
* Aa, knäet
- Vad har du gjort?
* Träningsvärk

Den gamla skadan... Höjning!

Fantastiskt med rutiner!

Nu börjar man komma tillbaka i rutinerna. Skolan är igång, hemuppgifterna haglar in och idag tog jag mig ut på en promenad. Tandryckningen gör att jag inte får träna ännu, men en promenad kunde jag ta!
 

A time for me to be me


juluppehåll

juluppehållet har visat sig tydligt här på bloggen. det har inte varit ett uppehåll för mig, det har varit fullt upp med allt möjligt, men andra saker har fått lämnat plats. men efter några otroligt härliga veckor är det nu dags att kicka igång vardagen igen, så även bloggen. vi ses!

RSS 2.0