på't igen!

efter problem med benhinnorna sedan milen i fredags så kom jag äntligen ut på en vända idag. det blev 5km med johan. lite ringrostig så det blev nästan 26min, men det får räknas som helt ok. avslutningen kändes riktigt bra, nu är det bara att vila benhinnorna under helgen och på't igen nästa vecka!

spendingspree

ska se till att börja spela fotboll igen, jag saknar lagspelet så mycket. så det fick bli en inhandling och press på mig själv, så jag slog på stort! inomhusskor, grusskor och grässkor!
 

fantastiskt fredagsmys

 
 

nytt rekord på milen

har fuskat med viktminskningen inför hässelbyloppet 14 oktober, men idag var vi ut och tog en joggingrunda, jag å johan. sprang milen för andra gången i mitt liv idag, och detta med en höjdskillnad under loppet på 75m, skapliga backar med andra ord. men nu är det fullbordat, 53,29, skulle nog ge mig en tid på 51-52min på plant underlag.
 
 

första, riktiga utmaningen

det har varit si och så med löpningen sista tiden, men idag var jag och johan iväg och det blev ett ärligt försök att ta ett personbästa (sedan jag kom igång med löpningen igen) och att ta 5km under 25 minuter. det sved och jag flåsade mer än vad jag gjort på otroligt länge, och sista 600m åkte ena snörningen upp och jag sprang med en sko löst, men när vi passerade 5km stod tiden på 24:17, vilket blev ett nytt personbästa (denna period) med 1min16sek. så detta tar jag med mig nu när jag ska fortsätta att ladda inför hässelbyloppet, och nu måste intensiteten öka i träningen!

har även en hel del kilon att tappa tills dess, och det är om mindre än en månad. nu kör vi!

ÄNTLIGEEEEEN!!!

26e juni skickade jag in min dator på reparation. Detta har på alla möjliga sett som det kunnat gå fel, gått fel!

Efter många turer är det nu löst, och min nya dator kom med FedEx till dörren idag! Gud så trevligt, äntligen kan jag börja jobba!

powerwalk

jag och johan powerwalkade 10km idag, safe! med en gånghastighet på 7,20km/h gick det på i bra tempo!

nu är vi igång

igår körde vi igång, både jag å johan. nu är det deffperiod på schemat. började med en dag bestående av kvarg till lunch och baconsallad till middag. detta avrundade jag med 25 intensiv intervallträning på löpbandet på kvällskvisten.
 
idag klev jag upp 8, käkade en äggmacka med kvarg å skinka, sen en kaffe på det. en rageshake 20 min innan jag stack iväg till gymmet, och nu är det dags att äta en halv burk kvarg till lunch innan det bär av till skolan.
 
jag känner mig redan piggare, fantastiskt!

morgonträning

varje gång jag kommer igång och tränar på morgon/förmiddag är hysteriskt bra. väckarklockan på 09.01, började träna runt 09.20. nu är det bara att steka i ordning äggen och kötta in protein i käfthålet!!

Kvinnor

Det är en hatkärlek, det är det bästa å värsta som finns. Vad är det som driver kampen om kvinnorna? Vad är det vi älskar med dom, och vad är det vi hatar med dom?

Jag väljer att citera Herbert Munkhammar:

"Med kärleken vill jag mata dig och svälta dig
av den anledning att jag hatar dig och älskar dig"

nu k-k-kör vi

jag å johan har satt upp varsinna mål nu. målen är till sista november. nu köööööör vi!

mitt nya hem

nu befinner jag mig i mitt nya hem. flytten bar iväg hit till sätra i södra stockholm igår efter att jag jobbat mitt sista pass på ica i uppsala, inventering 06.30- checked!

har precis varit ute på en fin promenad med johan och stefan förbi sätrastrand och skärholmen. det känns fantastiskt att vara här, vi kommer få det guld!
 
arsenal leder även borta mot liverpool med 0-1 i 42a minuten, det känns inte helt fel heller!

RSS 2.0